Philip Freriks

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Dan gaan we nu naar mijn collega Phililp Ferilks...Phillie...Phirilp Felix...Philip Frerilks...Phi...Pi...Phil...eh...Fifi.
~ Gerrit Hiemstra over Philip Freriks.

Optiefen!
~ Huisbaas bob over Philip Freriks

Philip Freriks is Philip Freriks
~ Kapitein Overduidelijk over Philip Freriks

Philip Freriks is een man die in Frankrijk woont. Hij is gestopt met werken bij de NOS, omdat Erwin Kroll hem mateloos irriteerde en hij geen zinnen meer kon bedenken die hij kon verdraaien.


Fifi, of ook wel Philip de Hakkelaar. Nederlands presentator.

NOS Journaal[bewerken]

Philip Freriks woont dus in Frankrijk en komt af en toe twee weken lang het Nederlandse acht-uur-journaal presenteren. Hierbij vertelt hij de meest afschuwelijke verhalen aan de inwoners van Nederland. Aan het eind van het journaal maakt hij het goed, door samen met weerman Erwin Kroll de meest grappige grappen uit te halen. Zo gingen zij bijvoorbeeld samen in een enorm boek over marsmannetjes staan bladeren. Ook bleek Erwin Kroll het nodig te vinden zijn jumpkunsten te tonen. Philip is ook een keer vergeten zijn mobieltje uit te zetten en deze ging af tijdens een uitzending en hij heeft het merk IKEA te schande gezet vanwege een disfunctionerende stoel.

Privéleven[bewerken]

Philip woont in Frankrijk en is getrouwd met een Franse vrouw. In Frankrijk staat hij beter bekend als ´Fifi´. Zijn Nederlandse bijnaam is ´Philip de Hakkelaar´. Dit komt doordat hij zich graag en vaak verspreekt.

Boeken[bewerken]

Philip heeft ook een aantal boeken geschreven.

  • How to be de meest grappige journaalpresentator
  • 101 leuke woorden die je kan verdraaien
  • 101 leuke zinnen om je eigen fouten te verbergen
  • 101 leuke manieren om met Erwin Kroll om te gaan
Kolére, zo'n kort artikel is er nog niet eerder geweest! Misschien kan jij dit artikel nog wat uitbreiden!
Een centimeter of drie zou al een goed begin zijn...