Overleg gebruiker:VincentiusX

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoekenwelkom[bewerken]

Dank je wel. ben al begonnen met wat dingen. VincentiusII 15 dec 2006 12:05 (EST)

Hey, where you actually are?[bewerken]

Hi. I found two places, where is Onziclopedie and I have a question. Are you placed on http://nl.uncyclopedia.info/ or on http://onziclo.pedie.info/? Szoferka 17 dec 2006 13:38 (EST)

Hello, I don't think I understand the question. Are you connected to wwww.uncyclopedia.org? This is the dutch version. bouke 17 dec 2006 13:45 (EST)
Yes, a bit, but I'm admin of Nonsensopedia and I'm trying to know where is Onziclopedie and where is Onziclopedie to update interwiki tables here, here and here. So, where are you guys, what's your url? Szoferka 17 dec 2006 13:51 (EST)
Well, I'm just a Noncyclopedian editor. We're a rather small site & have 2 admins. The main man here is Rongo. He's not online now. The other admin is [[gebruiker:PPP. Haven't heard of him for weeks now.

Rongo is the one to talk to. I suggest his talkpage. Sorry I can't help you more. you could try both .info-pages. Vince2 17 dec 2006 13:59 (EST)

You can help me. :) Just tell which url you see in your browser, onziclo.pedie.info or nl.uncyclopedia.info? Szoferka 17 dec 2006 14:03 (EST)
nl.uncyclopedia.info. At your service :)Vince2 17 dec 2006 14:06 (EST)
Thanks! Szoferka 17 dec 2006 14:09 (EST)
Well, I went to onziclo.pedie.info, had to log in again and am now at the same place. Probably both URLs work. Could you tell me why this is? Vince2 17 dec 2006 14:20 (EST)


Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.086 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Raadselachtig[bewerken]

VincentiusII : Wat u aan de minste heeft gedaan, hebt u aan Mij gedaan. En ik begrijp niet wat je bedoelt met 'ontevreden'op mijn overleg pagina !Klompco 17 jan 2007 17:02 (EST)

Wat bedoelt u precies?Vind 2 Centen dus

Ik bedoel dat je op mijn overlegpagina een item hebt toegevoegd met het kopje Ontevreden en daaronder een paar regels die ik elders had geschreven hevt geplakt en dat ik niet begrijp wat je met dat alles bedoelt, En dat "Wat u aan de minste etc." is de lijfspreuk van de heilige Vincentius. En nou jij weer. Klompco.

dank je wel. ik ben niet katholiek. Vind 2 Centen dus 18 jan 2007 16:54 (EST)
Wat ik bedoelde is dat je geen persoonlijke boodschappen op Artikelpagina's moet schrijven Vind 2 Centen dus 18 jan 2007 16:56 (EST)
Dat van die persoonlijke boodschappen heb ik inmiddels geleerd, Ik ben door schade en schande wijs geworden zoals dat heet. Ik heb je reactie op het IP-blokkade verzoek van DG Neree gezien. Ik heb daaronder een reactie op het verzoek van hem gezet. Ik hoop dat je het zult lezen en dat het je van gedachten doet veranderen. Ik heb spijt van mijn te heftige reacties, maar aan de andere kant ben ik wel blij dat dit heeft geleid tot nadenken over hoe wij op elkaars artikelen kunnen reageren en tot het besef dat we in deze fase van Onziclopedie het samen moeten doen. Have fun. Klompco 19 jan 2007 05:39 (EST)
Ik neem tov anderen in principe een neutraal standpunt in. Artikelen schrijven doe ik voor mijn plezier. Daar ben ik vrij in en heb geen verplichtingen ten opzichte van (artikelen van) andere gebruikers. Wel houd ik ervan om van andermans artikelen de layout te verbeteren en de taalfouten (denkfouten laat ik meestal staan). Ik vind dat nuttiger dan discussiëren erover. Misschien had ik me niet in de discussie moeten mengen of anders op een andere manier. Verder wens ik je veel plezier met schrijven. Dat Vind 2 Centen dus op 19 jan 2007 19:54 (EST)

Spelfoutjes[bewerken]

Bedankt dat je mijn spelfouten aan het verbeteren bent. Ik heb er zelf wat problemen mee (waarom is te lezen op mijn gebruikerspagina). MDV 4 mei 2007 19:18 (UTC)

niks te danken hoor, is een hobby van me :) Adult neon.gif

Vindt 2 centen dus - Call me op of omstreeks 4 mei 2007 19:26 (UTC)

Promotie[bewerken]

ONKrijgsmacht-OF1a.jpg

Vincentius, grote vriend, hoewel je geen projectleider bent, promoveer ik je wegens bijzondere verdiensten hierbij tot Luitenant in de Krijgsmacht van de Sophiaanse orde van de Oncyclopaedia Neerlandica. Ik zou je graag tot Kapitein hebben gepromoveerd, maar dan zou Watje niemand hebben om te commanderen. De vacature van Projectleider Orde staat trouwens nog open, dus als je zin hebt......

Draag je kleuren met trots en bedankt voor alle steun.

D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 9 mei 2007 21:02 (UTC)

Mijn kaken kleuren rood en mijn keel schiet vol. De tranen springen in mijn ogen, en mijn hart gaat tekeer als een opera van Wagner. En om het in mij gestelde vertrouwen waar te maken, accepteer ik het aanbod. AT YOUR SERVICE! Adult neon.gif

Vindt 2 centen dus - Call me op of omstreeks 9 mei 2007 21:29 (UTC)

Ik accepteer trouwens alleen als ik direkt onder jouw bevel kom te staan. Van Watje accepteer ik geen orders. Die hoeft het maar te vragen. SIR! Adult neon.gif

Vindt 2 centen dus - Call me op of omstreeks 9 mei 2007 21:32 (UTC)

Vanzelfsprekend. Je bent vanaf nu mijn <<CENSUUR>>. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 9 mei 2007 23:18 (UTC)

hé makker[bewerken]

Hé Vins, ik ben in een pokkehumeur. Ga je mee Wikipediavandalisme plegen? We schrijven ons allebei tegelijk in en kijken hoeveel we kapot kunnen maken, voor we geblokkeerd worden. De verliezer betaalt een rondje appeltaart, ok? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 22 mei 2007 15:51 (UTC)

Dan ben je net te laat, want ik lig er net voor 2 weken uit. Waarom vraag je niet aan Watje vragen of hij iets voor je te doen heeft? Adult neon.gif

Vindt 2 centen dus - Call me op of omstreeks 22 mei 2007 15:54 (UTC)

Watje ging een paar dagen geleden dat Pokemonartikel lezen en sindsdien neemt hij de telefoon niet meer op. God, ik wou dat ik pestppocku niet voor een maand geblokkeerd had, dan kon ik hem nu voor een half jaar bannen. Nou, misschien dat één van de Ottoïsten over de schreef gaat vandaag. Een lekkere scheldpartij, daar heb ik wel zin in. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 22 mei 2007 15:59 (UTC)
Narcist. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 22 mei 2007 16:08 (UTC)
Zeg, DG, wie is dat figuur met allemaal stippies en strepies in zijn sig? Schijnt ook overal zijn neus in te moeten steken. Kan je hem niet verbannen? De andere kindertjes zijn aan het eten met mammie en pappie geloof ik. Adult neon.gif

Vindt 2 centen dus - Call me op of omstreeks 22 mei 2007 16:13 (UTC)

Mijn ouders zijn dood. Wrijf het er maar rekker in ;_; YUI
Ik ben de grote obberbevelhebber, onderkoning van Sophia! Kniel voor mij! ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 22 mei 2007 16:54 (UTC)
Al was je god:

Het is beter staande te sterven dan op je knieën voort te moeten leven
~ Iemand over Guillotines

probleem[bewerken]

Vincentius, ik heb een probleem. Vroeger zat ik hier lekker te idioterieen schrijven en te babbelen met wie er langskwam en alles was lollig en zo, maar toen werd ik admin en werd alles plotseling bloedserieus. Ik moest een staatsgreepje afstraffen en al het commentaar dat ik vroeger overal op gaf werd opeens bloedserieus genomen. Als ik nu een scheet laat heb ik het gevoel dat het elders onweert en dat de mensen doen alsof er Chanel No 5 uit mijn r**t kwam. Ook die MDV is zo serieus! Af en toe mis ik Pestppocku, die gaf me tenminste een beetje weerwoord en als hij niet zo idioot zou hebben gedaan en elke keer met rotzooi was begonnen, dan... nou ja, wat ik zeggen wil: Waarom doe jij nou nooit eens wat? Jij kan tenminste nog vrij ronddartelen. Die jonge jochies zijn zo snel op hun tenen getrapt! Marco heeft een vriendinnetje, dus die verkeert in hoger sferen en Alzheimlich.... O ja ik heb het nog met Alzheimlich over je gehad. Hij wilde je de nek omdraaien. Executeren ja. Ja, daar sta je van te kijken he? Ik heb alles uit de kast moeten halen om je leven te redden. Gelukkig heb ik zijn eisen terug kunnen schroeven tot de dingen die we allang wisten: Je mag niet stemmen. Maar hij is gewoon pissig omdat je een tegenstem hebt uitgebracht toen ik hem kandidaat stelde voor sysop. Enfin, stemmen doe je toch al niet. Ook heb ik het hele geval met Watje aangekaart en die moest er erg om lachen (Gelukkig!). Nou ik ga maar weer, van jou word ik ook niet vrolijker. Je kletst me de oren van mijn kop! D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 14 jun 2007 20:04 (UTC)

Hey, lapzwans. Vergeet niet dfat ik er nof aaltijd ben. , die MDV is inderdaad een zielige sirieuse kloootzak. Negeer hem gewooom hij is get toch niit waart. En doe niet so depressief, je lijkt wel een SP'er RAAAAWWRRR!!!!Otto 14 jun 2007 20:10 (UTC)
Moet je mij hebben? Ben ik aan de beurt vandaag? Dat niemand meer met je wil praten heb je aan jezelf te danken, saccherijn! Wat wil je dan dat ik doe? Ik doe niks meer tot ik dezelfde knoppen heb als jij en dat zal wel nooit gebeuren. Bovendien, als ik die knoppen heb zit ik in hetzelfde schuitje. Denk je dat ik post krijg van iemand hier? Trouwens, moet mijn overlegpagina als therapeutische ruimte gebruikt worden? Laat me met rust ik slaap en verkeer in de onderwereld samen met Otto en nog een paar SP'en. Ga de wiulijst maar af, daar staat nog wat van je, luldebehanger! Adult neon.gif

Vindt 2 centen dus - Call me op of omstreeks 14 jun 2007 20:19 (UTC)

Kunnen we geen Internationale Sokpop-dag organiseren? Iedereen moet dan een sokpop gebruiken als auteur. We kunnen de Miss Sokpop van het jaar kiezen. Misschien doen ze op de Uncy wel mee. D. G.NarrateurOog1a.gif Schrijf! 14 jun 2007 20:25 (UTC)
Wat een reuk idee! Mag ik meedoen?YUI YUI.jpg Overreg 14 jun 2007 20:29 (UTC)
Yui, weet je dat ik helemaal hoteldebotel ben van Japanse vrouwen? Als ik ze hoor praten is het net of ik overal belletjes hoor klingelen. Ik heb je nog nooit horen zingen, maar ik denk dat het ook maar beter is als ik het niet doe ook. Wat mij betreft organiseren jij en ik het samen, maar je moet me beloven om alleen in Burkha voor me te verschijnen anders ben ik mezelf niet meester. Adult neon.gif

Vindt 2 centen dus - Call me op of omstreeks 14 jun 2007 21:24 (UTC)

O ja, ik zie het alweer. Vincentius, als ik iemand kan kommanderen hier dan ben jij het. Ik verbied je om te doen wat je net voorstelde, vanwege belangenverstrengelingen. Als Yui het wil organiseren, dan moet ze dat maar doen. Ik bemoei me er niet mee. Tja, dat is het probleem met jullie sokpoppen: jullie willen een eigen leven gaan leiden. Vincentius, ik verban je zonder je te blokkeren voor 24 uur. wegwezen! D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 14 jun 2007 21:32 (UTC)
Trouwens nog even dit: De admins hebben niets te zeggen over gebruikersnamen (als ze tenminste niet aanstootgevend zijn.oid). Yui heeft hier net zoveel over te zeggen als MDV. In het geval van Vincentius is het anders, omdat hij niet dezelfde rechten heeft als DG. Ik vind het een heel leuk idee om een sokpopdag te organiseren en van mij mag iedere sokpop die niet verbannen is het organiseren ;) D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 14 jun 2007 21:37 (UTC)
We kunnen, om admins te pesten, ook een 'dag (of een week) van de anoniemen' stichten. Dan mogen gebruikers alleen maar anonieme edits doen. :D D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 14 jun 2007 21:43 (UTC)
Dan doen de admins die week de week van de 'ban niet ingelogde gebruikers die wel een een account bezitten' Lijkt me leuk! Alzheimlich 14 jun 2007 22:00 (UTC)

Hoi hoi!![bewerken]

Hoe is het er mee goede vriend? Dit heeft Watje gezegd. Misverstanden daarover hier oplossen.Animalibri1a.gif 4 aug 2009 19:15 (UTC)

Huh? Watte? Ik bedoel Watje? Dat is een tijd gteleden! Hoe is het ermee, ouwe broeder in het kwaad? Adult neon.gif

Vindt 2 centen dus - Call me op of omstreeks 4 aug 2009 19:32 (UTC)