Overleg gebruiker:Skander

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.086 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.


OnRoman[bewerken]

Unbookslogo.png UITNODIGING
om mee te schrijven aan de OnRoman. U kunt zich hier aanmelden daarvoor.
Dinges 7 jun 2007 15:55 (UTC)

Sorry dat dit sjabloon zou lelijk is, maar het is vlug-vlug gemaakt.


Redirects[bewerken]

Met het huidige verwijderbeleid naar de 500 toe heeft het geen nut al die redirects aan te maken aangezien ons geliefde team van toegewijde admins en D.G. het toch verwijderen i.v.m. de versnelde procedure. Dus bespaar die lieverds ook wat werk en maak eerst geen redirects meer ;-). Alzheimlichoverlegbijdragen 29 mrt 2007 12:54 (EDT)

Huh, wat bedoel je? Een redirect is toch alleen maar handig? Waarom zou je het verwijderen?
Omdat het geen waardig artikel is, en met de 500 inzicht wil men alleeen volle artikels als nieuw accepteren, al het andere gaat onwoordenboek of prullenbak. Dit om luie prijzenkapers te verkomen. jij doet het natuurlijk met een goede bedoeling maar het kan gewoon nu nog even niet. Ik zou zeggen schrijv veel artikellen tot we over de 500 zijn dan kunnen we redirecten wat we willen! Alzheimlichoverlegbijdragen 29 mrt 2007 12:59 (EDT)
Ehh, beste Alzheimlich, redirects tellen niet mee voor de page count. Ik quote Special:Statistics:

"In de database staan 4.480 pagina's, inclusief overlegpagina's, pagina's over Oncyclopedie, beginnetjes, doorverwijzingen en andere pagina's die waarschijnlijk geen content zijn. Er zijn waarschijnlijk 487 pagina's met echte content."

Probeer maar eens een redirect aan te maken, je zult zien dat het niet mee telt. ;-) Skander 29 mrt 2007 13:02 (EDT)

Redirectpagina's worden niet geteld als artikelen en komen niet op de teller. 85.144.204.112 29 mrt 2007 13:35 (EDT)
Is dat nieuw? :o 62.195.152.36 29 mrt 2007 14:00 (EDT)
Nee hoor, is altijd al zo geweest met alle MediaWiki-software (ook op de Wikipedia). Ook pagina's in een andere namespace (Special: Help: Wikipedia: Overleg: Gebruiker: Upload: etc) tellen niet mee. Skander 29 mrt 2007 14:07 (EDT)
weet ik niet, maar ik ga toch een aantal van die redirects verwijderen. Ze slaan helemaal nergens op. Wie tikt er nu Tammo 80km p/u of iets dergelijks in bij een Oncyclopedie? (Was vergeten in te loggen D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 29 mrt 2007 14:10 (EDT)
Dat was inderdaad een beetje overdreven D.G., maar bijvoorbeeld Tammo Tachtig lijkt me toch wel handig als redirect. Hoewel het verwijderen van een redirect niet echt nut heeft als de kans klein is dat iemand die zoekterm intikt en op wat anders uit wil komen, dan kunnen ze geen kwaad, al zijn ze nog zo vergezocht. Verwijder 80 en Tachtig maar als je wilt. Skander 29 mrt 2007 14:22 (EDT)
Jup groot gelijk niemand zal er op zoeken, maar ze tellen idd ook niet mee dus daarvoor excuus ^^ Alzheimlichoverlegbijdragen 29 mrt 2007 14:16 (EDT)
Geen probleem hoor, dan weet je dat ook weer ;) veel onzinnigheid toegewenst! Skander 29 mrt 2007 14:22 (EDT)


Fotosoep[bewerken]

Mag ik uw plaatje van tammo aub wegsodemieteren mijn ogen doen pijn zo slecht bewerkt. Alzheimlich 19 apr 2007 09:58 (EDT) Pleazzzzzz? :S

Als jij het beter kunt bewerken, prima ^^ Skander 20 apr 2007 02:52 (EDT)

edits[bewerken]

Wil je niet zo vaak saven? Als je op 'Toon bewerking ter Controle' klikt, zie je de pagina en kun je verder gaan met aanpassen. Het opvragen en wegschrijven van pagina's vraagt veel servergeheugen en we hebben veel problemen met de traagheid. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 8 apr 2007 17:19 (EDT)

haakje[bewerken]

Dank je wel voor het haakje. ik was gisteravond niet zo helder meer D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 6 mei 2007 16:19 (UTC)

avond? zeg gerust nacht... Alzheimlich 6 mei 2007 16:20 (UTC)
Haakje? :S Skander 6 mei 2007 16:27 (UTC)
ja de { bij een welkom op een gebruikerspagina. Alzheimlich 6 mei 2007 16:31 (UTC)
Die stond er al, ik gebruikte een subst: op het begin voor het geval dat ;-) Skander 6 mei 2007 16:36 (UTC)
Welk geval dat? is alleen weer extra tekst, we hebben niks voor niks sjablonen ;) Alzheimlich 6 mei 2007 16:38 (UTC)
Voor het geval dat het gewijzigd wordt, de subst:-functie is er juist voor persoonlijke boodschappen (ook zodat er evt. wijzigingen in aangebracht kunnen worden). De extra tekst zie je toch niet. Skander 6 mei 2007 16:39 (UTC)
Die dingen hebben geen personalisering nodig extra troep kan er gewoon onder. laten we gewoon het sjabloon blijven gebruiken en niet alles in zijn geheel overal neerzetten. ;) Alzheimlich 6 mei 2007 16:41 (UTC)
Prima, het verschil is toch niet zichtbaar. Skander 6 mei 2007 16:47 (UTC)
Ik werk graag in het onzichtbare ;) Alzheimlich 6 mei 2007 17:05 (UTC)

Promotie[bewerken]

ONKrijgsmacht-OF1b.jpg

Hallo Skander en Gefeliciteerd! Je bent bij deze gepromoveerd tot 2e Luitenant in de Oncyclopedische Strijdmacht van Sophia en dit (naast je artikelbijdragen) vanwege het ter wereld brengen van de multi-persoonlijke Otto. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 10 mei 2007 17:59 (UTC)

NCPN[bewerken]

Geachte heer Skander, hierbij deel ik u mee, dat uw artikel: NCPN als 500e artikel van de Oncyclopedia Neerlandica is binnengekomen. Op dit moment wordt door de ballotagecommissie het artikel aan een scrutineus onderzoek onderworpen. Ik wil u erop attent maken dat op dit moment niog niet te zeggen is of uw artikel aan alle gestelde eisen voldoet. Wij verzoeken u dan ook om nog even te wachten met het uitgeven van het prijzengeld. Met vriendelijke groet, D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 23 mei 2007 18:45 (UTC)

Ik wil u er ook op wijzen dat, mocht u de prijs winnen, dat er wel 499 verliezers zijn en we vragen ons af of die prijs niet wat hoog is? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 23 mei 2007 18:48 (UTC)
Om te spreken met de woorden van een groot komisch talente; "Ik haat je, ik haat je" Felicité maar pas op ik hou je nu in de gaten ;-) Alzheimlich 23 mei 2007 19:34 (UTC)
Alzheimlich spreekt voor zijn beurt en wordt aangeklaagd wegens het lekken van vertrouwelijke informatie. Skander, de jury heeft, na een bittere strijd om iedere tittel en jota in je artikel en na alle gemene truuks geprobeerd te hebben, besloten, dat er geen geldige argumenten zijn (op de waanzinnige hoeveelheid spelfouten en het zich net op de grens van tekort bevinden na,) om je de prijs te weigeren. Je hebt het slim gespeeld en meerdere artikelen geplaatst. Marco, de voorzitter van de geheime, nietbestaande 500Nooit!-samenzwering was zo snugger om een WIU te cre"eren, waarmee hij de bal in eigen doel schoot. De aanvallers van de tegenpartij waren verwijdermoe. De admins verdedigers zaten te pitten en Skander trapte de bal in het open doel, na een subliem en afmattend voorspel van de Otto"isten, dat bijna de hele tweede helft van de wedstrijd duurde. De strijd is gestreden, de fluit heeft geklonken. Valt nu allen elkaar om de hals en: knijpen knijpen. Harder harder HARDER! O ja, de prijsuitreiking is morgen. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 23 mei 2007 21:31 (UTC)
Sknurt, je bent een eikel ! De Sergeant 24PXKlaagmuur 24 mei 2007 07:15 (UTC)

Trouwens, voor ik klachten krijg: co-written by Atis ;) Skander 24 mei 2007 07:42 (UTC)

Nou, vooruit dan maar...[bewerken]

Skander, bij afwezigheid van de brigadier (sinds hij bevorderd is, bemoeit hij zich niet meer met het plebs, behalve om met zijn insignes en sabel te schitteren) wil ik hierbij de prijsuitreiking openen en JC het woord geven. Gefeliciteerd namens mij, alle admins en ik mag aannemen alle hier aanwezige editoren. (misschien wil je de prijs met Ate delen? dan moet je dat zelf even doen. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 24 mei 2007 15:42 (UTC)

Uit naam van de Oncyclopaedia Neerlandica wordt u hierbij niet door Oscar Wilde Johan Cruijff de trofee uitgereikt voor het schrijven en succesvol saven van Het Vijfhonderdste (zegge 500e) Volwaardig Oncyclopedische Artikel in de Oncyclopaedia Neerlandica (VVOAON).

Gefeliciteerd. U krijgt dit eenmalige gedenkteken in principe dus met wikicode, zodat u als enige deze prijs bezit. U mag hem dan helemaal zelf vandaliseren, misbruiken of op andere wijze mishandelen, zonder dat u verbannen wordt. Da's logisch. Nu nog een liedje en ga dan maar weer buiten spelen (op de snelweg of zo).

500Trofee.JPG

De strijd is beslecht.

De grens is bereikt.

De Oncy is met weer een hoop larie

En bullshit verrijkt.

Was dat nou zo nodig?

Zat het u nou zo hoog?

En kon die tekst niet naar het Gereformeerd Dagblad

of was het daarvoor te droog?

(en de gebruikers zingen Potjandorie! Potjandorie!)

Jij bent een held nu mijn vriend.

De Niet de Johan Cruijff-trofee verdiend!

Jij bent de winnaar!

Jij bent de beste!

Spuug op de losers,

En sla al die sukkels.....

met een stok!


Het was puur plagiaat.

En alles was gejat.

U bakte de 500e Lariekoek

En u bakte hem bruin.

De layout was een farce!

Het artikel te kort.

Er zat ook geen plaatje, verhaallijn of clou in,

maar vooral was het saai!

(En de gebruikers zingen (weer): Potjandorie! Potjandorie!)

Hier is de Trofee, mijn vriend.

En wees nu door iedereen gehaat.

Je chanteerde de jury,

Bedreigde gebruikers.

Eenzaam, verlaten,

Geminacht door allen.....

En Terecht!!!

redirects[bewerken]

svp in artikeltitels zoveel mogelijk het enkelvoud aanhouden. is het niet makkelijker om een pagina (bijv koekjes) gewoon te hernoemen naar koekje? er wordt van koekjes dan automatisch een redirect gemaakt. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 25 mei 2007 13:39 (UTC)

dank je voor de correcties hoor. met wikicode ben ik een prutser. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 25 mei 2007 14:29 (UTC)
Weet ik ook wel, alleen ik had geen zin om het hele artikel aan te gaan passen ;-) (koekjesisme e.d.) Skander 25 mei 2007 22:48 (UTC)

TOP500[bewerken]

Skander, heb je ideeen & tijd & zin om de top500-etalage samen te stellen + stemming? Misschien is er een manier om iedere gebruiker ieder artikel punten te geven of zo...

Voor je vraag over de loge zie hier

D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 25 mei 2007 14:57 (UTC)

excuus[bewerken]

sorry voor het bewerkingsconlikt D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 25 mei 2007 22:06 (UTC)

Ik kap ermee voor vandaga, welterusten. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 25 mei 2007 22:07 (UTC)
Niet jouw schuld, ik had vaker op Toon bewerking ter controle moeten klikken. Skander 25 mei 2007 22:09 (UTC)

Humeur[bewerken]

Skanrt, hier spreekt je meester! Ik ben chagrijnig. Maak me aan het lachen of je zal het bezuren. Otto 26 mei 2007 15:46 (UTC)

Gottallemejeessismina! Hij leeft weer! Moge Sophia ons bijstaan! D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 26 mei 2007 15:57 (UTC)
Hij is nooit dood geweest. Hij heeft een tijde geslapen bij mij op de kamer. Hij werdt zojuist wakker door Alzje's onaardige uitspraak over YUI. Als hij dat soort dingen hoort krijgt hij zin om mee te gaan vloeken. Al helemaal als het onterecht is, je weet hoe vals Otto is. Ik heb hem een paar rake klappen gegeven en nu ligt hij weer vredig te slapen. MDV 26 mei 2007 16:06 (UTC)
Otto, hier spreekt Special:Random! En nu terug je graf in. Random goat Geit.jpg (SKA) 26 mei 2007 23:29 (UTC)

groet + vraag[bewerken]

Dag heer winnaar van de Niet de Johan Cruijfftrofee! Blij dat er iemand naar de redactie gekomen is. Het kantoor is nog wel eens eenzaam zo 's avonds. Ik wilde je wat vragen, kan dat? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 26 mei 2007 22:48 (UTC)

Als eerste wil ik zeggen dat ik niet kan zeggen wat een opluchting het voor me is om over de 500 grens gekomen te zijn en daarvoor zou ik je alleen al 10 appeltaarten moeten sturen. Het duurde allemaal veel langer dan ik had gedacht en eindelijk kan ik weer gewoon onzinnige dingen schrijven en verzinnen zonder de druk van de strijd tussen de schrijvers en de 500nooitploeg. Ik kan weer rustig achteroverzitten en maffe dingen lezen en schrijven, en daarvoor ben ik ook naar de Oncyclopedie gekomen. Ten eerste een vraag die je niet hoeft te beantwoorden: Op welke school zitten jullie? Ik vind namelijk het verschil tussen jullie entree hier en nu een verschil van dag en nacht. Jullie artikelen zijn stukken beter geworden (hoewel jullie af en toe nog steeds een beetje doordraven (Jij eigenlijk niet zo)).
Dan de volgende vraag: Wat vind jij van het rangenstelsel als aanduiding van de activiteit van Oncyclopedianen? Ik krijg er niet zo veel reactie op en als ik zo'n project opzet en niemand vindt het leuk, dan kan ik misschien iets anders verzinnen? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 26 mei 2007 23:08 (UTC)
Allereerst, mooi dat de 500NOOIT!-beweging is verslagen. Nu is hopelijk ook de druk voor de sysops wat minder. Het verschil kan ik overigens niet echt verklaren, behalve dan misschien door ervaring. Sgt Pepper, MDV en ik zijn de enigen die nog echt actief zijn, en zijn er toch al een tijdje. Ik heb meestal niet zoveel fantasie voor het schrijven van een artikel, maar wel voor dingen als templates, afbeeldingen, technische zooi, uitbreidingen aan artikelen en spelling. Daar hield ik me aanvankelijk vooral mee bezig, en ik ben onlangs begonnen met wat meer artikelen schrijven. Het valt op zich inderdaad wel mee, mede dankzij je voortreffelijke guide.

Zie voor het rangenstelsel mijn reactie op Oncyclopedie:Forum:Lijst van medewerkers. Gij zijt gegroet. Vaarwel, beste medeonziclopediaan. (sorry, ben in een wat poëtische bui op het moment) Random goat Geit.jpg (SKA) 26 mei 2007 23:40 (UTC)

Dat de druk wegvalt ligt niet aan de wedstrijd, maar aan de achterliggende wedstrijd om de Oncyclopedie bij de 500 'af' te laten zijn. niet af voor eeuwig, maar af om naar de 1000 ev te kunnen gaan. De hele Oncy is chirurchisch en cosmetisch onder handen genomen, en mede door de nieuwe server, het vlot lopen van het owb en andere projekten, +voorpagina, is de oncy volkomen getransformeerd. De admins kunnen nu gewoon de lopende zaken afhanfdelen, behalve die arme Alzheimlich, die op dit moment zit te zweten op het wanbeleid.
Pas je wel op voor hoogmoedswaanzin? ten eerste vergeet je enkele aqctieve oncyclopedianen, ten tweede zijn admins ook (en ik in de eerste plaats) schrijvers en ook zijn er mensen die af en toe een artikel schrijven en dan voor een tijd verdwijnen. Maar je hebt gelijk dat er (te) weinig mensen zijn en als je een idee hebt om ze te lokken (spammen?) ga je gang. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 28 mei 2007 17:54 (UTC)

NCPN[bewerken]

Skander, zou ik een beetje aan het artikel NCPN mogen sleutelen? Enkele tegenstrijdigheden corrigeren, rode links aanpassen, etc. Normaal gesproken zou ik dit gewoon doen, maar dit is het 500e artikel, dus leek het me beter het eerst te vragen. Dinges 28 mei 2007 17:14 (UTC)

Ga je gang, het kan altijd nog teruggedraaid worden. Random goat Geit.jpg (SKA) 28 mei 2007 18:40 (UTC)

Moet het artikel zelf niet een vermelding 500e artikel krijgen? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 28 mei 2007 18:00 (UTC)

@DG: Goed idee. Plaats het maar op de talkpage ofzo.
Ik? wat? Waar? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 28 mei 2007 19:37 (UTC)
De vermelding "500e artikel" plaatsen natuurlijk =P Random goat Geit.jpg (SKA) 29 mei 2007 19:21 (UTC)
Welke vermelding? Het is toch jouw artikel? Ik heb geen vermelding. Hoe maak je zoiets? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 29 mei 2007 19:42 (UTC)
Ik en mijn grote mond. dacht dat ik eindelijk van die wedstrijd af was..... D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 29 mei 2007 19:43 (UTC)
"Moet het artikel zelf niet een vermelding 500e artikel krijgen? D. G. Narrateur Schrijf! 28 mei 2007 18:00 (UTC)"

Dat bedoel je toch? Random goat Geit.jpg (SKA) 31 mei 2007 15:04 (UTC)

Ik zit maar een beetje te jennen. Ik heb op dit moment totaal geen inspiratie. Maar als het terugkomt verzin ik wel wat. Maar je kunt het ook zelf doen (een rozet met een lintje of zo. Ik ga wel even googlen. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 31 mei 2007 15:29 (UTC)

gamejargon[bewerken]

sknurt, jij ebnt hier de gamer van de oncy, kan jij niet eventjes het artikel Gamejargon uitbereiden ? Dit vind ik namelijk typisch iets voor een gamer als jij l0l0l0l0r0flhahapwdinub De Sergeant Nes sig.jpgKlaagmuur 31 mei 2007 07:37 (UTC)

Gebruikersnaam[bewerken]

Was het wel zo'n goed idee om een ander zijn gebruikersnaam te veranderen? het lijkt me lastig met redirects. Een gebruiker kan zijn naam makkelijk door een burocraat (Marco of Rongo) laten veranderen. Weet anti(e?)waardeloos er zelf van? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 2 jun 2007 17:47 (UTC)

We gaan per definitie geen gebruikersnamen veranderen, tenzij de gebruiker dit zelf verzoekt. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 2 jun 2007 18:23 (UTC)
De gebruikersnaam is niet veranderd, enkel de naam van de gebruikerspagina... Random goat Geit.jpg (SKA) 3 jun 2007 16:32 (UTC)
Maak het even nog gekker dan het is... Als iemand zich onder de nieuwe naam inschrijft, krijgt die dan geen gebruikerspagina? Van gebruikers pagina's moet je sowieso per definitie van afblijven. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 3 jun 2007 17:19 (UTC)

Torero[bewerken]

Skander weet jij wat er met die Torero gAsT OP WIKIPEDIA AAN DE HAND WAS? (capslock). Die arbitragecommissie, werkt die wel goed daar? D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 14 jun 2007 21:06 (UTC)

Hij werd gebanned door de arbcom wegens schelden etc... en veel mensen vonden het zwaar overdreven en willen de arbcom afzetten, dat is alles dat ik ervan weet. Random goat Geit.jpg (SKA) 19 jun 2007 11:33 (UTC)

vandaal[bewerken]

Skander, hartstikke bedankt voor het opruimen. is alles teruggezet? Ik loop het nog even na. Wat een bende! D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 19 jun 2007 15:23 (UTC)

Alles is terug. Als dit weer gebeurt, laat het dan even als het te veel werk wordt. Wij sysops kunnen elke bewerking met 1 druk terugzetten. Scheelt heel wat werk denk ik ;) ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 19 jun 2007 16:55 (UTC)
Mooi. Marco, je hebt het niet helemaal goed ingesteld, autoblock staat aan waardoor MDV, Sgt Pepper en ik nu ook niet meer kunnen inloggen op school. Zou je dat uit kunnen zetten?
Btw, ik weet dat jullie een rollback-knopje hebben, maar ik zat er bij toen het gebeurde en het was pauze dus ging maar aan het reverten. Is aardig goed gelukt lijkt me zo ^_^ (zie voorts hier) Random goat Geit.jpg (SKA) 20 jun 2007 14:25 (UTC)
Ik zal eens even kijken wat ik met dat blok kan. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 20 jun 2007 15:34 (UTC)


Redirects[bewerken]

Redirects zijn leuk, maar het moeten er niet te veel, en al helemaal niet te overbodig worden. Als we nou voor alle pagina's ook bij de verkleinwoorden Redirects aanmaken, dan wordt het systeem onnodig belast. Ik heb daarom Hansje e.d. verwijderd. Groetjes, ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: .ιllιlı.ıl.lılılι. ::: 29 jun 2007 13:43 (UTC)

pseudo's[bewerken]

Skander, laten we de zaak vergeten. Het was een goeie bak, en ik heb ook weer wat geleerd. Maar door je (jullie?) actie zijn wel jullie gezamenlijke ipnummers geblokkeerd. Dat blijft voorlopig zo. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 29 jun 2007 18:02 (UTC)

D.G., ik dacht echt dat jullie het niet zo erg zouden vinden. Als dat wel zo geweest is, spijt me dat. Laten we met een schone lei beginnen en weer lekker doorgaan met het aanmaken van een hoop onzin. Random goat Geit.jpg (SKA) 29 jun 2007 21:09 (UTC)
Goed idee. Akkoord. D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 29 jun 2007 21:22 (UTC)

1 JAAR O.N.[bewerken]

Vappua.gif

Gefeliciteerd. Appeltaart in het Oncyclopediegebouw D. G. NarrateurVuurpijl.gif Schrijf!

Jij ook gefeliciteerd! Random goat Geit.jpg (SKA) 2 jul 2007 10:18 (UTC)

Ban laden[bewerken]

zeg sknurt, ga je niet erg ver mer je redirects ? oke, bin laden naar osama bin laden is oke, maar de rest ? Het zijn geen Randebielen die hier komen. Alleen Retrofielen, Wapaners, Hippies en Admins. Sgt. Pepper Pepper sigbunny.gif WYSUAWOOM? 14 aug 2007 15:37 (UTC)

En zelfs Skander kon de oncy niet missen.Heb je je erg lang moeten inhouden? Welkom terug ;) DeGeNerator Paard1a.gif Stort je hart uit 14 aug 2007 15:52 (UTC)

ehm...[bewerken]

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag m'njong, hoewel je je neus hier niet meer hebt laten zien. DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 28 jun 2008 20:01 (UTC)

Was je jarig? Gefeliciteerd :)
28 jun 2008 20:51 (UTC)