Overleg gebruiker:Abdoe

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.086 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

Dag[bewerken]

Dag Abdoe, leuk dat er weer iets met cruijff gebeurt. Hou je een beetje een oogje in het zeil? De mensen zijn nogal prikkelbaar vandaag :D. G. NarrateurOog1a.gif Schrijf! 2 mei 2007 23:48 (UTC)

ZoZo[bewerken]

Hey! Weer wakker? Ik dacht: laat ik eens even een 2e bericht plaatsen op onze Cruijff-fan, met een tijdsspanne van een jaar tussen het vorige en deze ^^ הingαanτouwtje Face-devil-grin.png - 26 apr 2008 16:34 (UTC)

Laat ik je meteen maar even promoveren. Al die citaten van je en je lange staat van dienst zijn wel de sergeantsstrepen waard. DeGeNerator Oog1a.gif Doe je ding 26 apr 2008 17:14 (UTC)
ONKrijgsmacht-OF1b.jpg
Deze gebruiker was Sergeant in de oude Oncyclopedische Strijdmacht van Sophia.


Aha![bewerken]

Je handtekening geeft een rode link. Weet je hoe dat komt? Je geeft een link naar het artikel Abdoe, niet naar de gebruiker Abdoe. Misschien moet je het veranderen in [[Gebruiker:Abdoe|Abdoe]].

26 apr 2008 17:44 (UTC)Geachte Ridder/Dame in de Orde van Sophia,

Grotepieper01.jpg
Hierbij nodig ik u uit om een gooi te doen naar het winnen van
De Grote Roodgejaste Pieper
en zodoende eeuwige roem te vergaren.
Schrijf uw beste artikel ooit en laat u opnemen in de Galerij der Onsterfelijken. Lees het wedstrijdreglement en zet uw naam op de lijst. Slijp dan de pen, doop hem in vitriool en vloeibaar lachgas, tover een duivelse grijns op uw gezicht en SCHRIJF!