Recordpogingen teisteren België

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.27 december 2008

position=transparant Dit artikel bevat origineel en exclusief journalisme door een reporter in dienst van OnNieuws.

Door uw verslaggever - Brussel

Vele OnRecordpogingen teisteren België waardoor er veel mensen waren (waaronder veel daklozen) die zelf een record wilden verbeteren. Vele recordpogingen waren mislukt maar er is ook nog positief nieuws te melden. Keesje Kwaakma heeft het record "Dropvetertrekken" verbroken. Hij wist een 500 meter lange dropveter uit elkaar te trekken zonder dat deze knapte. Uiteraard werd hij heel blij en door de vreugde konden wij hem geen vragen stellen.

Opmerkelijk is een recordpoging "Achtervolging rond een meer" in de Belgische hoofdstad Brussel. Deze is helaas mislukt. Een zekere heer Tinus Tuurluurs uit Puurs wou dit record verbreken na een poging op het Belgische record paalzitten op een vlaggenmast van 60 meter. Dit mislukte echter, nadat hij erachter gekomen was wat de tijd van dit record was. Dit kon hij niet hebben en oefende wrok uit op de organisator van de recordpoging. "Dit leidde dat hij zo kwaad werd, dat hij van de 60 meter hoge paal afviel," zei een toeschouwer (dit was helaas ook geen record omdat het record vrije val al op 6700 meter stond). Ene Gerard van der Greppel uit Geraardsbergen zou hem hiervoor aangedrongen hebben. Hij is nu op het politiebureau ter verhoring. De heer Tuurluurs heeft hierbij een arm en meerdere ribben gebroken. Diezelfde toeschouwer reageerde ook op het vervolg: "Na de val stond hij gewoon op, dat ik nogal raar vond en hij ging achter die man aan". Dit leidde uiteindelijk op de recordpoging waar dit eigenlijk over gaat. Na twee rondes rond een nabijgelegen meer viel deze recordpoging in het water omdat de heer Tuurluurs bochten wilde afsnijden. Vervolgens werden beiden afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze liggen nu in kritieke toestand.

Ook is geprobeerd om het record "100 keer de trap-op-en-af-rennen-met-een-keelsnoepje-in-je-mond" te breken in gekkenhuis 'Het Scheelen Kieken'. De directeur van het gekkenhuis reageerde als volgt: ,,Ik vroeg dus aan die gozer wat hij aan het doen was. Toen ik dat hoorde sloeg ik die vent op z'n kop, in de hoop dat hij weer een beetje normaal ging denken! Dit noem ik nou echt het toppunt van nutteloos verbruiken van energie!". Na 99 keer de trap op en af gerend te hebben is het record immers net niet verbeterd.

Ook in zwembad 'De Zijslag' werd door Adje van Vietsz geprobeerd het OnRecord "zwembadroeien" te verbeteren. Dit ging echter fout in de rustpauze omdat hij ruzie kreeg met de beheerder van het zwembad, Kees van der D. over de tijd van het bezet houden van het zwembad en kregen een gevecht. Adje kon helaas niet meer verder roeien en ze liggen beiden nu in het ziekenhuis.

Tevens is er ook geprobeerd het record "zo lang mogelijk onderwaterdammen" te breken. Dit record is verbroken maar beide spelers zijn nog niet boven water gekomen. De recordpoging is nog steeds aan de gang en daarom wensen we de spelers veel succes toe.

Er zijn veel meer recordpogingen bezig, zoals "zo lang mogelijk ontsnappen aan een Grue", "Slootjespringen" en "zo vaak mogelijk over de kop gaan met de schommel". Ik neem aan binnenkort dat u er meer over zal horen. Maar deze records worden op een onbekende datum uitgevoerd.