Man doet onnodig moeilijk

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.God hielp Wallenda een handje met opschieten.

24 juni 2013


ARIZONA - Een man genaamd Nik Wallenda heeft gisteren onnodig moeilijk gedaan door de Grand Canyon over te steken door middel van een kabel. Hij wilde per se koorddansend naar de overkant komen nadat hij afgezet werd met een helikopter op een afgelegen "eiland" tussen de kloof in. Hij kwam om drie minuten over vier (Nederlandse tijd) gisternacht aan nadat hij over het oversteken tweeëntwintig minuten en een aantal seconden deed, met een lange stalen buis die hij meezeulde voor onbekende redenen.

In plaats van dat hij dezelfde helikopter gebruikte om weer terug te gaan naar waar hij vandaan kwam, besloot hij dus te gaan koorddansen na het lezen van de cursus om moeilijk te doen. Het lopen op tientallen meters hoge stelten was iets té moeilijk en met een eenwieler diezelfde kabel over gaan rijden op stelten trappend was ook geen optie, gewoon lopen vond Wallenda blijkbaar moeilijk genoeg.

Deze overbodig moeilijke actie heeft hem geen windeieren gelegd, tussen de straffe zij- en bodemwind door. Geen mens heeft namelijk ooit koord gedanst in de Grand Canyon. Ook heeft hij het wereldrecord van het aantal schietgebedjes tijdens tweeëntwintig minuten koorddansen gebroken, want de hele tijd "O lord, O Jesus, you are my king, king of all kings, o Jesus, thank you Jesus, o Lord!" roepen is nog moeilijker dan het koorddansen zelf omdat moeder natuur geen genade kende. Zij werd namelijk niet genoemd.

Wallenda won hiervoor helemaal niks.

Bronnen[bewerken]