Harry Potter zwaar gewond in bezemongeval

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.12 mei 2008

position=transparant Dit artikel bevat origineel en exclusief journalisme door een reporter in dienst van OnNieuws.

Zweinstein (Van onze correspondent: Maartje Magie)
Donderdagavond werd bekend dat de heer Harry P. een zwaar eenzijdig ongeluk heeft gehad toen hij, komende van een nogal laat uitgelopen verjaardagspartijtje, laag over de weilanden buiten Londen vloog en in botsing kwam met een onduidelijk aantal bomen.

Plaats des ongevals

Tijdens een kort helder moment mompelde het slachtoffer iets over "tussen twee bomen in willen vliegen, en een derde boom die uit het niets opdook". De ambulanciers die de heer P. ter plekke van de grond geraapt hebben verklaarden echter dat zij op de plaats des ongevals slechts één boom aangetroffen hebben. De chauffeur van de ziekenwagen, die even bekend staat voor zijn opmerkingsgeest als voor zijn gevatheid, vatte de toestand van de heer P. als volgt samen: "In zijn alcohol zat geen druppel bloed!".

Nauwgezet als altijd, heeft de Metropolitan Police toch een robotfoto van de voortvluchtige bomen verspreid, om dan de ware schuldige te kunnen aanduiden. Momenteel ligt Harry in het ziekenhuis van Wampex in een magische coma, die onder leken beter bekend staat als slaap. Over de schade aan de resterende boom kon door de poltie in het kader van het onderzoek geen mededeling worden gedaan, maar te vrezen valt dat deze aanzienlijk is. De bezem dient als 'total loss' beschouwd te worden.