Berlusconi in de knoei

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.



14 december 2009

position=transparant Dit artikel bevat origineel en exclusief journalisme door een reporter in dienst van OnNieuws.

Pisa (van onze verslaggeefster ter plaatse, S. Olemio)
Tijdens wat een feestelijk etentje had moeten worden in Ristorante "Le Quattro Staggiarias" in de Via Viastraat te Pisa, heeft de Italiaanse mediamagnaat en politicus Silvio Berlusconi flink stampij gemaakt. De ober die hem bediende snapt nog steeds niet wat er gebeurde, maar ooggetuigen spraken van een Romeinse orgie op voorouders wijze die volledig uit de hand liep, toen Berlusconi in plaats van de bestelde biftecco carbonara een portie rode spaghetti Bolognese voor zijn neus kreeg.

Breaking news:
"Breaking jaws and breaking teeth!"
Foto: La Stampa, 13 december 2009

Berlusconi, een fervent tegenstander van het Verdrag van Bologna, maar ook een notoir Antipastist (de beweging heet "Pasta Basta", en richt zich op het afschaffen van het cliché dat alle Italianen spaghettivreters zijn), ontstak in withete woede, en er volgde een pastagevecht waarbij de tomatensaus in het rond vloog. Berlusconi raakte zwaar besmeurd met de door hem gehate rode troep, waarna enige even vriendelijke als schaars geklede serveersters hem hielpen om zijn gezichtsverlies te beperken door de saus er snel en vakkundig af te likken. Helaas zijn daar geen beelden van vrijgegeven.

"Het incident levert ideale stof voor een nieuwe spaghettiwestern!", aldus Steven Spielberg. De bekende regisseur heeft de maffia reeds benaderd voor de noodzakelijke fondsenwerving, en verwacht wordt dat met de opnames kan worden begonnen medio 2010. Intussen blokletteren de Italiaanse kranten "Berlusconi trapt amok in Italiaanse pizzeria en loopt gigantisch gezichtsverlies op" en gaat in de warenhuizen de tomatensaus over de toonbanken als nooit voorheen.