Kamikaze

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Hindenburg.jpg

Kamikazes zijn levensgevaarlijke mensen die werken voor World Commercial Kamikaze Company (Japans: ワールド・コマーシャル神風会社Wārudo Komāsharu Kamikaze Kaisha), ook WCKC genoemd. Kamikazes komen uit alle landen, ook al ontkennen de meeste landen dat. Een land dat bekendstaat om zijn elitekamikazes is Japan. Japan kocht en leverde veel kamikazes. De WCKC werd hier onmenselijk rijk van. Japan daarentegen werd verslagen door Amerikaanse troepen na experimenten met gele griep. Ze rekenen ook af met schoonmoeders, tegen betaling, dat wel.

Wat zijn kamikazes en wat doen ze[bewerken]

Kamikazes doen van alles als ze er maar voor betaald krijgen. Ze ontmantelen zelfs illegale champignonplantages in afvoerputjes van louche emo's. Als het echt moet en ze er voor betaald krijgen leggen ze zelfs Hillary Clinton of Donald Trump om. Wie hou ik eigenlijk voor de gek, Donald Trump hoeft maar te zeggen dat alle Mexicanen kamikazes zijn en hij krijgt al een pakketje anthrax op zijn deurmat of een 9mm patroon in zijn kop. De kamikaze-troepenmacht is onderverdeeld in een aantal afdelingen die nauw samenwerken:

Landmacht[bewerken]

De landmacht is de grootste afdeling en zorgt voor het vuile werk op de grond. Ze knallen met plezier een paar mortiergranaten op een stad of gaan voor een gerichte aanval met houwitsers, sluipschutters en napalmcilinder voor de lol. Ook vinden ze het leuk om met tientallen zwaargewapende commando's gewapende voortvluchtigen te arresteren waarbij nog wel eens een tegenstribbelende voortvluchtige omkomt.

Chemische Landmacht[bewerken]

Onderdeel van de landmacht en verantwoordelijk voor biowapens en gifgasaanvallen. De jongens die je moet hebben om polonium in de koffie van de buurman of je schoonmoeder te stoppen. Maar probeer ze niet te irriteren want ze hebben altijd proefkonijnen nodig voor het onderzoekslab.

Interpol en Arrestatiedienst[bewerken]

Als de Landmacht geen tijd heeft voor een arrestatie of als de betreffende persoon onderduikt. Voor het professionele speurwerk. Niet voor zoekgeraakte sleutels, voor je het weet zit je in een ondervragingskamer of een cel in Siberië.

Luchtmacht[bewerken]

Ze zochten het hogerop en gooien bommen op iedereen die ze irriteert of een kaaklijn heeft die ze niet aanstaat. Ze beschikken ook over atoombommen, waterstofbommen en parachutisten van de landmacht. Ook hebben ze azen die altijd wel zin hebben in een goeie dogfight. Vreemd genoeg winnen ze altijd maar dat heeft misschien te maken met het feit dat ze de vijand altijd overtreffen met vijf of zes keer zoveel piloten.

Chemische Luchtmacht[bewerken]

Als iemand vervelend doet en er toevallig nog wat xtc-afval op voorraad is. Ook geschikt voor massavernietigingen en genocides. Eigenlijk doen ze hetzelfde wat de collega's op de grond doen, maar dan vanuit de lucht.

Marine[bewerken]

Zij met 20+ zwemdiploma's en een heel groot geweer. Beschikt over torpedojagers, slagschepen, natriumbadeendjes, onderzeeërs en natuurlijk zeedraken. Ook als je iemand in stijl omgelegd moet hebben. Ze hebben genoeg schepen buitgemaakt door de eeuwen heen. Ze hebben zelfs Michiel de Ruyter en admiraal tromp verslagen in de simulator dus ook op historisch gebied zijn ze onoverwinnelijk.

Bewaking[bewerken]

Deze mensen zijn heel goed in mensen doodmaken die proberen andere mensen dood te maken en dan net voordat ze daar in slagen. Ook geschikt voor gebouwen, schatkamers en stripclubs. Ook kunnen ze evenementen rustig houden en rellen de kop in drukken met miniguns.

Dierenbrigade[bewerken]

Bewaren en verzorgen dieren van andere afdelingen maar hebben zelf ook goede speurhonden en -tijgers. Die laatste zijn nieuw en experimenteel maar wel wat intimiderend in vergelijking met honden. Ze hebben ook draken en jachtluipaarden (voor achtervolgingen) en de iconische killerpinguïn die met gemak een neushoorn uitschakelt.

Oproerpolitie[bewerken]

Misschien heeft de oproerpolitie wel een van de mooiste banen ooit: ze slaan mensen die proberen te demonstreren en krijgen er nog voor betaald ook. Zeer geschikt voor het uitschakelen van onderdrukte burgers die zich gediscrimineerd voelen. Vroeger zaten ze nog bij de Interpol in maar dat is nu niet meer zo omdat de Almachtige Opperkamikaze zich verslikte in een stuk After Eight en daarbij zo rood aanliep dat er een misverstand ontstond.

Kamikazecode (KC)[bewerken]

De KC is in het leven geroepen omdat Kamikazes zo gevaarlijk waren dat ze iedereen inclusief collega's en vrienden begonnen om te leggen. Dit leidde weer tot wraakacties en als er niet was ingegrepen waren de kamikazes opgegeten door de ruimtenazieskader. Maar de Orde van de Kamikazes werd gered door Generaal Kees van Kazen van de Luchtmacht die een erecode voorstelde om zo te voorkomen dat ze er allemaal aan gingen. Dit werd vrij snel ingevoerd de Almachtige Opperkamikaze en de kamikazes waren gered.

De inhoud[bewerken]

De KC is de Bijbel voor de Kamikaze.

De hoofdgeboden[bewerken]

 1. Gij zult geen andere kamikaze verwonden, vernederen of van het leven beroven.
 2. Gij zult geen onderdak aan chihuahua's bieden.
 3. Gij zult de Almachtige OpperKamikaze met eerbied aanspreken en citeren.
 4. Gij zult nooit de geldstroom van de WCKC hinderen of stoppen.
 5. Gij zult nooit geheimen lekken zonder dat daar toestemming van iemand met veel strepen op zijn mouw aan voorafging.
 6. Gij zult nooit het communisme boven het kapitalisme verkiezen.
 7. Gij zult nooit zeggen, beweren, denken of van mening zijn dat snelle auto's niet handig zijn.
 8. Gij zult een Lamborghini altijd boven Ferrari verkiezen
 9. Gij zult niet deserteren

De subgeboden[bewerken]

 1. Gij zult uw leuter niet in andermans kleuter steken.
 2. Gij zult nooit belangrijke personen vermoorden zonder toestemming van mensen met een rang hoger dan Brigade-Generaal.
 3. Gij zult niet liegen tegen officieren

De tenzij- geboden[bewerken]

 1. Gij zult geen verkeersregels overtreden tenzij deze als onredelijk beschouwd worden of als men bezig is met een achtervolging of straatrace.
 2. Gij zult gehoor geven aan bevelen van officieren tenzij deze zijn verstrekt door een vrouw met snor.
 3. Gij zult geen bejaarden verwonden tenzij deze een vuurwapen dragen.
 4. Gij zult niet dansen tenzij de Almachtige Opperkamikaze jarig is en dat viert met taart en goede muziek.

Belangrijke Kamikazes[bewerken]

De belangrijkste Kamikaze is natuurlijk de Almachtige Opperkamikaze. Hij is al eeuwen de leider van de orde van de kamikazes en vermoedelijk onsterfelijk. Maar er zijn maar WCKC leden die voornamelijk als informatieverschaffing dienen.

De zelfmoordkamikaze[bewerken]

Zelfmoordkamikazes zijn de allergevaarlijkste kamikazes en ze hebben het op maar een persoon voorzien. Welk persoon hangt af van een aantal factoren:

 • Sponsoren (Betalende)
 • Belangrijke snelklussen die voorgaan
 • Woedeaanvallen van de Almachtige Opperkamikaze
 • Seizoenen

En als laatste is er de lijst. De lijst waar je niet op moet staan. De lijst met mensen die niet lang meer hebben. De lijst met mensen als Geert Wilders en Rita Verdonk. De dodenlijst der kamikazes.

Hoe gaan ze te werk[bewerken]

Zelfmoordkamikazes gaan heel simpel te werk op een van de officiële manieren:

 1. De kamikaze komt dicht in de buurt van het doelwit en blaast zichzelf op.
 2. De kamikaze zorgt ervoor dat hij het voertuig waarin met zich verplaatst bestuurt of kaapt en rijdt het een afgrond in. Bij vliegtuigen zet men heel simpel de motoren uit
 3. De kamikaze laat het gebouw waarin zijn doelwit zich bevindt instorten. Deze methode wordt her meest overleefd.

Wat als je een Kamikaze achter je aan krijgt?[bewerken]

Dit is een schoolvoorbeeld van een goede vraag, en eigenlijk bestaat het antwoord niet, want geen enkele methode heeft een slagingskans die onverwaarloosbaar is maar je kunt het proberen. De methode met de eigenschap dat de meeste gebruikers het kunnen navertellen is het sturen van chocola naar de AO die dit gebaar zal waarderen en meestal soms genade zal tonen. Een andere methode is bescherming vragen aan de satan maar daarvoor moet je naar de hel en in de hel ben je een soort van dood zeg maar.

Zelf kamikaze worden[bewerken]

DISCLAIMER: Weet je het heel zeker? Echt? Nee dus. Doe het dan ook niet. Het is beter voor je. Ik meen het. Als je ja zegt ondanks alles, neem dan contact op met een psycholoog.

Waar Kamikazes nog geen afdeling hebben[bewerken]

Enne... dat was het eigenlijk wel.

Potatohead aqua.png
Aan de schandpaal genageld!
Vastgenagelde versie:
13 juni 2016
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.