Ik kan niet geloven dat het geen boter is

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
I Can't believe it's NOT margarine. http://www.eddsworld.co.uk

Ik kan niet geloven dat het geen boter is of IKNGDHGBI (uitgesproken als ik-gni-bi) is een glijmiddel voor machines. Vaak wordt IKNGDHGBI ook gebruikt als een extra op brood. Hierop dient het om de hagelslag op de juiste plek te houden. De fabrikant van IKNGDHGBI is ook bekend om hun Ik Kan Niet Geloven Dat Het Geen Drop Is, wat konijnenkeutels met dropsmaak waren.

Beschrijving[bewerken]

Ik kan ook niet geloven dat het geen boter is!

IKNGDHGBI is een combinatie van groen, blauw en geel met een plastic-achtige hardheid. Vaak ziet IKNGDHGBI eruit als vogels die net na het eten van een driedubbele burrito een rondje in een achtbaan hebben gemaakt. De smaak is echter anders. IKNGDHGBI smaakt namelijk naar een melkproduct die vergelijkbaar is met boter. IKNGDHGBI wordt verkocht in grote gele containers met op de bodem een surprise voor de kleintjes.

Naam[bewerken]

Ook al zou je het niet geloven, IKNGDHGBI is een melkproduct. Hoe men op de naam kwam voor IKNGDHGBI is echter onduidelijk. Sommigen speculeren dat het komt uit een onderzoek waarbij mensen IKNGDHGBI gingen gebruiken als een vogel. De fabrikant besloot daarop waarschijnlijk het ik kan niet geloven dat het geen boter is te gaan noemen.

Ontstaan[bewerken]

IKNGDHGBI werd voor het eerst gemaakt in 1256 V.Chr. door een groep carnivoren. Zij zochten namelijk naar een middel om hun brood door hun strot te krijgen zonder dat het zou blijven vastzitten. De beschaafde vegetariërs hadden hiervoor namelijk al boter gemaakt. Het probleem voor de carnivoren was dat er geen vlees in zat en dus niet iets was voor vleeseters. Gelukkig waren er in dat groepje twee wetenschappers die van boter het product IKNGDHGBI maakten, boter gemaakt van melk met vlees.

Ingrediënten[bewerken]

Bijeffecten[bewerken]

Bij inname veroorzaakt IKNGDHGBI een aantal kleine ongemakjes. Dit komt omdat er allemaal levende bacteriën in zitten. Ondanks dat vaste gebruikers immuun zijn geraakt tegen deze ongemakjes kunnen ze voor gebruikers die het voor het eerst proberen veel schade aanrichten. De bekende ongemakjes zijn:

Zie ook[bewerken]


Ik kan niet geloven dat...:
Ik kan niet geloven dat het geen artikel is | Ik kan niet geloven dat het geen boter is | Ik kan niet geloven dat het geen moord is | Ik kan niet geloven dat het geen ik ga op vakantie en ik neem mee is
Ik kan niet geloven dat het geen iPhone is | Ik kan niet geloven dat het geen iPod is | Ik kan niet geloven dat het geen terrorisme is | Ik kan niet geloven dat het niet grappig is | Ik kan niet geloven dat het geen link is
Ik kan niet geloven dat het geen kaas is | Ik kan niet geloven dat het geen kasteel is | Ik kan niet geloven dat het geen koek is | Ik kan niet geloven dat het geen vrouw is | Ik kan niet geloven dat het geen weg is
Ik kan niet geloven dat ik het niet ben | Ik kan niet geloven dat ik het niet geloof