Hardrock

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Hardrock op een zondagmorgen.

AUW! @#%$@#$!
~ Een man die zijn teen stoot tegen hardrock.

Ik gebruik het overal voor! Voor mijn huis, mijn grafsteen, etc.
~ Een fan over hardrock.

Tjonge jonge, wat houd ik van hard!
~ Een andere fan over hardrock.

Hardrock is een groep steensoorten die voorkomen in Zuid-Afrika. Hardrock soorten staan erom bekend dat ze niet kapot te krijgen zijn. Voorbeelden van hardrock zijn cobalt, marmer en steen, dat technisch gezien geen steensoort is omdat het al steen is. Hardrock heeft veel fans met verstandelijke beperkingen vanwege het nuttige gebruik van de steengroep.

Gebruik hardrock[bewerken]

Hardrock op een stokje.

Normale mensen gebruiken hardrock vooral om huizen te bouwen. Dat doen ze met een goede fundering zodat de andere mensen er rustig hun eigen stenen bovenop kunnen plaatsen. Dit is een succesvol project geweest, bedacht door de communisten. Er zijn ook hobbyisten die hardrock gebruiken om zoveel mogelijk spullen op een subtiele manier te vernielen bewerken. Dit doen ze bijvoorbeeld met ramen, auto's en kinderwagens. Door het geluid dat vrijkomt als zo'n steen door het raam heen gaat, zijn er ook mensen die daar "last" van zeggen te hebben. Gelukkig voor de hobbyisten is er een speciale vakbond opgericht ter bescherming van de kunstenaars die dit alles zo fraai weten te bewerken.

Hardrock en muziek[bewerken]

Een Hardrock gitaar

Ook al zal het niet het eerste zijn waar je aan dacht toen je dit artikel opende maar muziek en hardrock hebben samen een rijke geschiedenis. Muziek heeft namelijk wel iets met hardrock te maken. Doordat een zwart gekleurd iemand een disco binnen liep en zijn mond niet kon houden, werd een nieuwe muziekstijl bedacht en ging de rock 'n roll dood, bijna dan, want Elvis is volgens sommigen nog steeds niet dood. Steeds meer zwart gekleurde mensen gingen op de muziek praten en het werd een hit. Dat was een probleem voor gitaarbouwer Gretsch. Omdat pratende mensen geen gitaren meer kochten moesten ze van het o-zo-dure mahoniehout terug gaan naar parketvloeren. Maar wie kocht nou een gitaar van parketvloerhout? Niemand dus. Omdat het hoofdkantoor in Rio zat waar ze de huizen toch van golfplaten bouwen, was daar hardrock genoeg. Gretsch bedacht dat een hardrock gitaar er mooier uit zou zien dan een parketvloer en maakte er een aantal. Tot hun eigen grote verbazing werd er één gitaar gekocht door een medewerker. Die man maakte één liedje en vanwege zijn gitaar werd het hardrock genoemd. Mensen begonnen het na te spelen op allerlei verschillende gitaren en altijd klonk het iets anders. Andere drums, bass, zang en zelfs andere noten zijn op dit liedje geschreven en zo is dit muziekgenre ontstaan uit dat ene liedje. Maar helaas voor Gretch werd Rio rijker en wilde ook stenen. Toen zochten ze ander materiaal en vonden het metaal uit. En op deze manier is Grunge ontstaan.

Zie ook[bewerken]