Grotvleermuis

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

MMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUWWWWWWWWWWWWWWWWWWWHHH!!!!!!
~ Grotvleerkat over Grotvleermuis

...
~ Grotvleermuis over Grotvleerkat

Dat is geen Grotvleerhond dan?
~ Broeder Theodorus over Grotvleermuis

Die bestaan helemaal niet!
~ Koningin Elizabeth van Engeland over Grotvleerhond

Grotvleermuizen zijn de grootste vijand van de grotvleerkat.

Oude vetes[bewerken]

De vijandschap tussen de grotvleermuis en de grotvleerkat gaat vele duizenden jaren terug. De eerste vleerkatten die in grotten gingen wonen kregen het aan de stok met de grotvleermuizen, de originele bewoners. Er hebben onder de grond vele oorlogen gewoed tussen deze twee racistische volkeren, met als resultaat dat de grotvleermuis nu bijna is uitgestorven. Maar ze kunnen zich weer voortplanten doordat de grotvleerkatten decadent zijn geworden en geen zin meer hebben om op grotvleermuizen te jagen.

Anatomische gesteldheid[bewerken]

Een grotvleermuis in volle glorie.

De grotvleermuizen hebben een relatief simpele lichaamsbouw:

 • Ze bestaan voor het grootste deel uit een schedel, gewoon kaal en zonder ook maar enig orgaan.
 • Daaraanvast zitten dan twee vleugels
 • En vier pootjes, meestal zitten deze opgetrokken in de schedel.

Zoals je dus begrijpt, hebben grotvleermuizen geen zintuigen. Ze zijn dus o.a. blind en doof. Door eeuwenlange genocide door de grotvleerkatten is ook bij 80% van de grotvleermuizen een levenslange verlamming ontwikkeld, waardoor ze dus lang leven, (hooguit tot ze een keer op de grond vallen, wardoor ze een makkelijke prooi voor de grotvleerhond vormen).

Andere kenmerken[bewerken]

Een grotvleermuis is ook van andere vleermuizen te onderscheiden aan de volgende punten:

 • Ze zijn lam, de meeste vleermuizen niet.
 • Als je ze uitscheldt, zullen ze, in tegenstelling tot gewone vleermuizen, aanvallen.
 • Scheldt je ze niet uit, dan vallen ze je nog aan.
 • Door een psycho-stoornis en een fout in de hersenen van alle grotvleermuizen zijn ze pedofiel.
 • Andere vleermuizen bestaan niet uit een schedel, twee vleugels en vier poten, ze hebben ook nog andere organen.

Habitats[bewerken]

Zoals de naam al doet vermoeden, wonen grotvleermuizen in grotten... Maar het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van grotvleerkatten, aangezien grotvleermuizen doordat ze geen zintuigen hebben sterven van de stank die de grotvleerkatten produceren. Om grotvleerkatten in het geheel te omzeilen, zoeken de grotvleermuizen de meest onherbergzame, vochtige beschimmelde delen van deze aarde op. Helaas verdwijnen door ontbossing deze grotten, wat resulteert in een groot habitatverlies van de grotvleermuis.

Voeding[bewerken]

Grotvleermuizen voeden zich met grond en rots. Iets anders krijgen ze simpelweg niet te pakken. Daar waar rotsen niet voorhanden zijn, zoals in een schimmelgrot, worden maatregelen als kannibalisme zonder enige twijfel toegepast. De schimmel kan niet worden verteerd in de maag van de grotvleermuis. Waarschijnlijk is hiervoor de enige verklaring dat de grotvleermuis onbewust een reflex toepast, zodat de maag door de bek naar buiten komt, en zich van de schimmel ontdoet.


Mythologie[bewerken]

Zoals bekend spelen de grotvleermuizen een grote rol in de meeste mythes van deze aarde.

De Goden van Olympus hebben naar vermogen een Grotvleermuis voorzien van zintuigen en zijn lamheid hebben opgeheven. Hierdoor kon hij vliegen en leven, zelfs buiten een grot. Zijn voornaamste taak was het rondvliegen van kinderen op een schoolreis of iets dergelijks. Deze taak heeft hij honderden jaren uitgevoerd, totdat de pedofiele afwijking de kop opstak, en hij werd gedood omdat hij de dochter van sinterklaas en oprah aanvloog. De grotvleermuis heeft altijd beweerd dat er een vuiltje in zijn oog zat, maar wie gelooft dat nou?

Muziek[bewerken]

De overbekende Grotzor, de rapper zonder stem

Wat een takkeherrie!
~ "Je oma" over "Grotzor en band"

Ik krijg jou nog wel!
~ "Grotzor" over "Je oma"

In de muziek zijn Grotvleermuizen het heersende ras. Niets kan ze overtreffen, ondanks het feit dat maar enkelen de top halen. De meest bekende artiest is toch wel Grotzor met zijn band. Grotzor heeft tientallen top 10 hits geschreven, onder andere "groen" van Marco Borsato en eigenlijk alle liedjes van Rick en Timon. Zij beweren overigens dat ze hun liedjes zelf hebben geschreven, maar ze kunnen helemaal niet schrijven.

Grotzor heeft zelf ook enkele nummers opgenomen. Hieronder een lijst van de meest bekende:

 • "Je bloed smaakt naar meer"
 • "Pokkeface"
 • "Like This"
 • "Boom Boom auw"
 • "BlaBla song"

En het overbekende: "Ik ben niet mooi maar jij bent lelijk"

De grotvleermuizen hebben met Grotzor een topper geweldige artiest. Hij heeft in 1265 n.C. nog opgetreden op het songfestival, maar helaas kon hij het niet winnen van Lee Towers, met zijn "Hand in Hand". Dat lied werd overigens geschreven door Grotzor.