FarmVille

Uit Oncyclopedia
(Doorverwezen vanaf Farmville)
Ga naar: navigatie, zoeken
Beatrix smeedt snode plannen met de president van het communistische Facebook.

FarmVille een virtuele agrarische vereniging onder leiding van Facebook in samenwerking met een van de internetbedrijven van Prinses Beatrix genaamd Zynga.

Onstaan[bewerken]

FarmVille is in het leven geroepen omdat virtuele boeren zoveel gingen concurreren op de virtuele markt dat er een oorlog tussen de virtuele boeren uitbrak. Tijdens die oorlog die van 2000 tot 2012 duurde bestookten de boeren elkaar met virussen om de virtuele gewassen en virtuele dieren te saboteren en zo de concurrerende virtuele boerderij uit productie te helpen. Het ging zelfs zover de de virtuele boeren geld begonnen te betalen aan het concern Zynga (dat in het leven geroepen door Prinses Beatrix die dit al lang voorspeld had) zodat ze sneller en meer virtuele gewassen konden maken. De oorlog liep zo uit de hand dat Facebook een agrarische vereniging met de naam FarmVille tot leven wekte om de virtuele oorlog te sussen, en dat gebeurde ook.


Aanleiding van de virtuele boerenoorlog[bewerken]

Dat er oorlog ontstond tussen de virtuele boeren was niet zo gek, de meeste boeren waren tieners van 10 tot 15 jaar die gepest werden op school en daarom geen sociaal leven hebben en met hun overschot aan tijd virtuele groenten verbouwen. Dat was wachten totdat de boel zou ontploffen...


Complottheorie[bewerken]

Sommigen zeggen dat Facebook samen met Beatrix heeft gewerkt om een plan te smeden om Beatrix binnen te kunnen laten lopen, want rond de zelfde tijd dat de virtuele oorlog suste trad Beatrix af als koningin, wat bij veel virtuele boeren argwaan wekte. Maar toen de virtuele politie onderzocht of er een samenhang was konden ze niks vinden met als gevolg dat Beatrix door gebrek aan bewijs vrij uit ging. Er is door het virtuele CPB een schatting gemaakt over het bedrag dat Beatrix heeft verdient aan de virtuele tienerboeren. Het bedrag ligt rond de 40 miljard euro en dat alleen in Nederland. Er zijn geruchten dat Beatrix in samenwerking met Facebook een Pokeroorlog wil creëren door middel van het maken van irritante pokerspelletjes die op oudere mannen gericht gaat worden. Doordat ze op een doelgroep richt die meer te besteden heeft, kan ze naar schatting meer dan 50 miljard euro maken. Dat zijn echter alleen maar geruchten en speculaties die gebaseerd zijn op verwoede speculaties van virtuele pokerspelers. Eén ding is wel zeker, Beatrix zwemt in het virtuele tienerboerengeld!

Zie ook[bewerken]