Apenheul

Uit Oncyclopedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De Apenheul is een dierentuin gelegen in Apeldoorn in Noord-Gelderland. De Apenheul is vooral bekend door de jaarlijkse Staar-Wedstrijd die er wordt gehouden. De staar-wedstrijden zijn bedacht door de vaste staarder, de aap Bokito. Bokito was een rustige vredelievende en een helemaal niet agressieve aap die het liefst naar vrouwen zat te staren. Op een dag was er een vrouw die hem de hele dag in de ogen aankeek. Na een tijd had Bokito hier echter genoeg van en sloeg Bokito de ruit door, sprong hij op de vrouw en ging hij houding 29 eens uitoefenen op de vrouw in kwestie waarna hij met een verdovingspijl in slaap werd gebracht.

Bokito's ontsnapping[bewerken]

Bokito gaf hier zijn mening over:

 
 
GorillaBokito.png
*brul* Ik was helemaal niet agressief tegen die vrouw! *grom* *grom* Ze zat zelf de hele dag naar me te kijken, een gorilla heeft ook gevoelens hoor! Hoe zou jij het vinden als je de hele dag werd aangekeken door 'n één of ander panisch wijf! *brul* *brul*

 

 

—Bokito

Bouncywikilogo.gif
Voor de uilskuikens die de afgelopen eeuwen onder een rots hebben gelegen zonder krant of Twitter, heeft Wikipedia ook een artikel over: Apenheul.

De mevrouw in kwestie heeft haar mening niet gegeven.

Nadat de dierenverzorgers Bokito in slaap hebben gebracht heeft de Apenheul Bokito verkocht aan de ruimtenazi's. De ruimtenazi's hebben allemaal vreemde experimenten op Bokito uitgevoerd; hij kon opeens autorijden en zwemmen. De ruimtenazi's waren zo onder de indruk van hun prestatie dat ze om het te vieren een party gaven onder de naam Project X Haren, nadat de ruimtenazi's waren geland en stomdronken waren geraakt. Tijdens dit zuipfestijn heeft Bokito zelf zijn hok open gemaakt en is hij naar de Apenheul gelopen. Tijdens deze 'tocht' zou hij meerdere keren zijn gespot en gefotografeerd. Toen hij eenmaal terug was in de Apenheul zag hij tot zijn verbazing dat hij was vervangen door een of andere aap genaamd neneer Nilsson. Na een rechtszaak en wat duistere zaakjes is meneer Nilsson vertrokken om in een circus te werken samen met zijn compagnon Pippi Mankwaus.

Faillissement[bewerken]

Een verzorger van de Apenheul gaat zijn gruwelijke dood tegemoet.

Na de hele Bokito-kwestie besloot de Apenheul er gebruik van te maken heuse Bokito-staarbrillen op de markt te brengen. Eigenlijk waren deze brillen onnuttig en bovendien geldverspilling omdat je een bril voor €10,- per stuk moest aanschaffen. Er waren echter zoveel kinderzielen die zo verlangden naar zo'n bril en smeekten bij hun ouders of ze er eentje mochten kopen, waardoor het toch een succes werd, want ouders konden het niet riskeren dat hun kind emo zou worden omdat ze niet net zoals hun 'vrienden' zo'n multifunctionele bril hadden. Ze hadden zoveel verdiend aan deze bril dat ze besloten om een hele merchandise te maken met horloges, petjes, bekers, mokken en zelfs een heuse Bokito Mobiel gesponsord door de Aldi en IKEA.

Bokito had hier echter zo'n genoeg van dat hij het hele park met de dierentuin erbij in brand stak. Al het geld was opgegaan aan de merchandise, dus was er geen mogelijkheid om het park te herstellen. De slogan "wie verzekerd is, kent geen zekerheid!" bleek maar al te waar, dus dat was het einde van de dierentuin.

Zie ook[bewerken]